dimarts, 14 de juliol del 2020

I ara Espanya... ens espia

La situació de la democràcia a Espanya cada cop està més i més degradada. I si a això sumem els casos de corrupció de la Monarquia Borbònica amb la posada a la llum de totes les seves activitats il·lícites ho estan accelerant més.


Les clavegueres de l’Estat estan fent més pudor que mai. Espanya ho està intentant tot per a acabar de qualsevol manera amb el moviment independentista. Espanya fa molta ferum a podrit i el més greu és que ningú des de l’Estat vol posar remei. Ni l’esquerra (PSOE-Podemos) està a l’alçada del moment impedint qualsevol comissió d’investigació que permeti saber el que ha passat i poder determinar responsabilitats que se’n derivin pels fets. Fa hores el jutge de Lleida impedia desenvolupar una ordre de confinament a una part del territori on, des de criteris sanitaris, es demana un cert grau confinament de la ciutadania.


Aquells missatges que dèiem que Espanya ens surt molt cara (en terme de balanç entre ingressos i inversions), ara cal afegir que Espanya no deixa que Catalunya es governi. I a més tampoc deixa que s’expressi democràticament. Avui Espanya ha fet un salt més en la seva degradació política i social. Ara Espanya ens espia per combatre via clavegueres als adversaris polítics. Les forces progressistes presents a Las Cortes han deixat molt clara la seva indignació...mentres les forces constitucionalistes callen, giren la cara (“Gobierno” inclòs) i es tapen el nas davant la fortor a podrit que els envolta. Deixant de banda els comentaris fets per la colla de Ciudadanos en seu parlamentària que són simplement insultants (com ens té acostumats des del primer moment).


Espanya s’enfonsa i el problema és que no ens arrossegui... Alguns ho tenim cada dia més clar: República Catalana contra tanta deixadesa, injustícia, pudor i persecució malaltissa. 

Diari d'una jornada electoral I, II i III.

  FEIJÓO HA PERDUT GUANYANT: diari d'una jornada electoral electoral (I). Els resultats de les eleccions del 23 de juliol han estat clar...