dissabte, 11 de novembre del 2006

Català, castellà, traidors....

Quin problema té el nou President de la Generalitat de Catalunya? No haver nascut aquí, però parlar i utilitzar la llengua catalana? Haver introduït el concepte de Nació catalana dins del vocabulari del PSC? Haver fet un gir polític en clau catalana i deixant de banda l'opció PSOE en aquesta primera ocasió. De ben segur que molts arguments sobre les demandes que des de Catalunya es fan ja no poden tenir el segell que són coses dels senyors Regulls, Fonts, Fonellosa,...."catalans de sempre" si nó també d'aquells catalans nouvinguts que han fet de Catalunya la seva Nació i la seva referència cultural i lingüística. I són traidors els que han apostat per aquest exercici democràtic i estrictament català? perquè el senyor Montilla és i serà català, o no? El problema no el tenim els catalans, el tenen els espanyols que per l'origen del candidat, per exemple català, seria del tot impossible accedir a la presidència del seu govern. Que li preguntin potser al Sr Roca i el seu intent fustrat de voler accedir a partir de la creació d'un partit polític estatal al govern espanyol. Com va dir un president del Barça:"que n'aprenguin!!".

1 comentari:

berto ha dit...

Benvingut al mon dels blog's.

Cada vegada estic mes orgullos de ser "polaco" i poder-ho demostrar amb els fets de que ens faigin diferents als espanyols.

Estem en un moment historic de continuacio politica de allo que no es tenia que haver trencat, potser per l'inexperiencia politica de la responsabilitat a la que no s'estaba acostumat.
Som capdavanters en els aspectes socials, politics i humans que ens han distingit sempre.
Recordem els errors del pasat per no caure en les trampes que segurament ens posaran cada dia a partir de la setmana propera.
Un pais progresista ha ser sempre portat per gent d'esquerres, sempre.

Diari d'una jornada electoral I, II i III.

  FEIJÓO HA PERDUT GUANYANT: diari d'una jornada electoral electoral (I). Els resultats de les eleccions del 23 de juliol han estat clar...