dilluns, 17 de gener del 2011

Gent valenta a Les Corts

Aquest mes de gener hem celebrat a Les Corts el Congrés Comarcal d`ERC. Eren uns moments prou complicats pel partit donats els recents resultats electorals. La mateixa posició de la direcció d´Esquerra, la nostra imatge envers els electors que estava sent criticada i la possibilitat d´una desfeta interna tot era possible. Calia ser en aquest moments gent valenta i des de Les Corts hem posat tota la nostra força per tal de ser-ho. Calia sumar tots els actius possibles i proposar un canvi en la manera de fer fins ara. I des de Les Corts hem donat un exemple. Allò que fa dos anys no va ser possible, ni les circumstàncies que vivia el partit eren les mateixes ni la dinàmica interna tampoc van facilitar les coses. Tal com va recordar el nou president del casal el dia de la seva elecció cal mirar endavant. La gent valenta de Les Corts s´ha posat en marxa. L´objectiu és clar: tornar a Esquerra al lloc que li pertoca dins de la política catalana i del moviment independentista del nostre país. En aquest objectiu ERC Les Corts ha posat la seva pedra inicial.

2 comentaris:

Pollux86 ha dit...

I quin es el seu lloc a la politica catalana? vendre el pais a un partit depenent de Madrid?

X. Garriga ha dit...

Crec que no pots acusar ERC de vendre el país. Tan sols cal veure el que ha representat el pas d'ERC al govern de la Generalitat: llei d'Educació, Llei del Cinema, Representació de Catalunya al món..... I si alguns hem tingut clar el tema país vs partit aquests hem estat sempre els d'Esquerra, cosa que no es pot dir el mateix d'altres partits anomenats catalanistes. No som un partit que sempre ha d'estar a l'oposició i governar de vegades planteja dilemes. Esquerra ha aprés molt estan a govern però nosaltres som gent normal no aquells que viuen de ser polític. Temes com el concert econòmic i la mateixa independència van prendre forma "parlamanetària" amb Esquerra. Dir que venen el país és la frase fàcil però que no té contingut. A mi no em val.

Diari d'una jornada electoral I, II i III.

  FEIJÓO HA PERDUT GUANYANT: diari d'una jornada electoral electoral (I). Els resultats de les eleccions del 23 de juliol han estat clar...